-
MenuWstecz
-
Sakramenty
-
-
ŚWIĘTA I UROCZYSTOŚCI
-
-
Dewocjonalia
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Pamiątkowa sztuka sakralna
-
-
-
-
Gadżety religijne
-
-
KULTURA
-
- KAPŁAN NA CO DZIEŃ
-
KOŚCIÓŁ I KANCELARIA
-
Dehydrator stalowy WM-2006 DH (6 tac)
.
Wygodne zakupy i dostawa na czas
W ciągu 14 dni bez podania przyczyny
Przyjazne wsparcie: pn.-pt., 9.00-17.00
Bezpieczeństwo zakupów i danych
Dokładność i energooszczędność
Precyzyjna regulacja temperatury (od 25 do 90 stopni) w dehydratorze Wartmann® model WM-2006 pozwala na suszenie wszystkich rodzajów produktów, od ziół, owoców, warzyw i grzybów do mięs i ryb w sposób, który zapewnia maksymalną ochronę wartości zdrowotnych przy minimalnym zużyciu energii.
Dla kogo?
Zwarta kompaktowa konstrukcja, elegancki design dehydratora Wartmann® oraz łatwość utrzymania czystości sprawia, że możesz już teraz suszyć produkty nawet w niewielkiej kuchni.
Najniższa temperatura – zachowanie składników odżywczych
Temperatura suszenia już od 25 st. C oraz równomierny, poziomy nawiew suchego powietrza to wszystko razem powoduje, że suszone produkty spożywcze są bezpiecznie zarówno ze względu na zawarte w nich delikatne mikroelementy, ale również nie ma ryzyka wystąpienia na nich pleśni lub rozwoju bakterii.
- Wysoka pojemność, powierzchnia suszenia aż 5000 cm2 (nawet 4 kg produktu)
- Trwałe i bezpieczne materiały obudowa i tacki ze stali nierdzewnej INOX, oszklone drzwiczki.
- Tace z najwyższej jakości stali nierdzewnej wolnej od niklu, można myć w zmywarce
- Optymalna moc/minimalne zużycie energii - 400W
Główne zalety dehydratora WM-2006
Bez metali ciężkich i BPAWykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Odporny na uszkodzenia mechaniczne i nie wypacza się przez rozszerzalność termiczną. Najważniejsze jednak jest wykorzystanie do wykonania rusztów stali nierdzewnej wolnej od niklu, co daje pewność, że nie wydzielają się z niej do pokarmu substancje toksyczne. |
EnergooszczędnośćPomimo stosunkowo wysokiej mocy, dzięki zastosowaniu innowacyjnych rozwiązań dehydrator Wartmann zużywa niewielką część tej energii. Precyzyjny termostat włącza grzałkę tylko wtedy, kiedy temperatura wewnątrz suszarki spadnie poniżej ustawionej temperatury. A ponieważ możliwe jest ustawienie nawet 25 st. C. to pobór energii jest niewielki i w pomieszczeniu o temperaturze pokojowej pobierane jest mniej niż połowa mocy znamionowej (200W x 1h = 0,2 kWh – koszt około 5 groszy/godz.) |
Najniższa temperaturaTemperatura suszenia już od 25 st. C oraz równomierny, poziomy nawiew suchego powietrza to wszystko razem powoduje, że suszone produkty spożywcze są bezpiecznie zarówno ze względu na zawarte w nich delikatne mikroelementy, ale również nie ma ryzyka wystąpienia na nich pleśni lub rozwoju bakterii. |
Informacje dodatkowe:
76 1140 2004 0000 3402 7513 8523
Szkoła Dobrego Smaku Spółka z o.o.
Wici 63
91-157 Łódź
Informacje dodatkowe:
2 lata
Informacje dodatkowe:
bok@ronic.pl
RONIC
Brukowa 6 lok 35
91-341 Łódź
Informacje dodatkowe:
Czas na zwrot: 14 dni
14 dni
Adres do zwrotu:
RONICBrukowa 6 lok 35
91-341 Łódź